tisdag 4 juni 2013

Så blev det en lång bloggpaus!

Det är en härlig tid just nu och naturen är som vackrast, talesättet säger ju att man ska ta ledigt mellan Hägg och Syren. Det har jag gjort... men bara ifrån vävningen, det är så mycket annat som behöver sin skötsel den här årstiden! Mattan här nedan vävde jag tidigare i våras till barnbarnet Thérese som önskat den till födelsedagspresent.Jag har "storstädat" i min vävbod... oj, oj så dammigt det var!
Rensat bland mattrasor och sorterat garn... dessa garner har jag liggandes och jag har bestämt mig för att inte väva i tunna garner mera.

Så om någon har användning för och är intresserad av garnerna här nedan, så överlåter jag dom gärna till ett jättebilligt pris... bättre att dom kommer till användning än att bara bli dammsamlare hos mig :-)

Gult och Turkost, bomull 16/2

Grönt- rosa - blått, bomull 8/2Några olika grovlekar i lintow...


Maila gärna eller slå en signal till mig om du undrat något över garnerna. Tyvärr så är frakterna dyra... men kanske någon som har vägarna förbi Söderköping i sommar?Nu blev här rent och fint och det luktar faktiskt såpa :-) Irenè

2 kommentarer:

  1. Jag skulle vara intresserad av lintow-garnerna men jag har tyvärr inte vägarna förbi hos dig i sommar. Skulle du ändå kunna kolla upp frakten och maila mig med vilket pris du har tänkt dig? :) pleu_@hotmail.com är min mail. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har skickat ett mail till dig ang. lintowgarnet... hoppas mailadressen blev rätt och att det kom fram!

      Radera