måndag 9 december 2013

Roligt att pyssla i adventstid

Min vana trogen så här veckorna före jul så har jag knutit några dörrkransar... ungarna brukar fråga " blir det några kransar i år ", ja det är klart det blir säger jag... som både tycker att det är roligt att göra dom plus att det uppskattas!Det roligaste är att dekorera... här har jag använt rikiga äpplen, det brukar uppskattas av fåglarna :-)


Nu får barn och barnbarn komma och välja sig en dörrkrans!

Från det ena till det andra, barnbarnet Thérese med sin sambo Jonathan var här, vi åt lite gott samt pysslade. Vi provade på att göra decopage på takpannor, det finns ju så många fina servetter med vackra motiv och jag har sett att så många gör så mycket snyggt.

 
Thérese som gillar änglar gjorde tavlan här ovan ...Och det här blev min tavla, nu ska vi bara borra hål och få till en upphängning!

I vävstolen har jag inte tillbringat så mycket tid.... men jag var tvungen att testa lite. Som jag skrev Thérese gillar änglar och när hon såg mina tomtemattor, frågade hon... men mormor kan du inte väva änglar?


Mitt försök att väva änglar, blev till en kudde...
Inte vet jag om det blev så änglalikt ... snarare lite busig och änglar med håret på skaft!

2 kommentarer:

 1. Du gör så vackra saker, visst är din kudde änglalik. Kransarna smakfulla, och vilken lycka att få julpyssla med sitt barnbarn.
  Kram från Lisbeth

  SvaraRadera
 2. Åh, dina fina kransar!
  Vad roligt att ha pysselkompisar. Så fina takpannorna blev. Jag måste prova decoupage någon gång.
  Änglakudden blev så klart jättebra.

  Kram Agneta

  SvaraRadera