onsdag 25 januari 2012

Nu har vi haft minusgrader och lite snö i några dagar, det gillas både av mig och hundarna!
Rena och fina tassar och därmed renare golv :-) Nog märks det att dagarna har blivit något längre och att det går åt rätt håll. Jag önskar att vi snart får några soliga vinterdagar också, nu längtar man efter ljuset... Den här bilden på Alma är tagen i januari förra året... oj, oj, då var det gott om snö!

Tänkte visa vad jag gjorde av min "provväv" roligt att göra något mer än bara löpare av ripsväven, så det fick bli en kudde. Jag gjorde tofsar av efsingarna från framknytningen och bakstycke av svart fleese. Tycker den blev lite kul... så det blir säkert flera!


Irené

6 kommentarer:

 1. Håller med dig, jättebra idé, dessutom är den jättefin. Så vackra dina hundar är. Jag själv har en dansk-svensk gårdshund. Vi har haft hund ända sedan 1970. Vi är inne på vår 5:e hund nu, alla lika mycket älskade, kan inte tänka mig ett liv utan hund. Ha det gott, kram från Lisbeth

  SvaraRadera
 2. Vilken skön kudde i härliga färger! Jag är också en 40talist som har lämnat jobbet och nu får tid att ägna mig åt vävning på heltid, inte bara vid sidan av!

  SvaraRadera
 3. Vilken fin kudde du gjort av ripsen. Roligt när man kan leka lite i väven också och få fram andra produkter.
  Jag vill faktiskt inte ha det riktigt så kallt som det är nu.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 4. Den blev verkligen mycket fin, din kudde!!Du kan, du!! Det är alltid så roligt att titta va du gjort. O dina mattor.........ah. Är jag tjatig?
  Du är en inspiratör:).
  gonatthälsning från Monika

  SvaraRadera
 5. Vilken jättesnygg kudde det blev! Visst är det roligt när man kan ta tillvara på alla små bitar som man väver, även om jag själv är lite dålig på det...
  De snygga tofsarna gjorde verkligen kudden komplett!
  /Sanna

  SvaraRadera
 6. Oh, äntligen "hela Alma"! Så vacker! Skulle vilja krama! Skönt med snö och rena tassar. Hur många tassar har ni?

  Så roligt att det blev en kudde av väven! Jättesnyggt med tofsarna.

  Ha en trevlig kväll!
  Agneta

  SvaraRadera